christmas movies.

Såhär i jul passar väl inget bättre än att fixa en hög med popcorn och dra på en bra film. Tänkte lista några julfilmer som jag ska se på i jul.



The Holiday

Möt Iris (Kate Winslet) och Amanda (Cameron Diaz), två kvinnor som inte kunde vara mer olika - den ena bor i en mysig engelsk stuga och den andra i en vräkig villa i Hollywood. Deras enda gemensamma nämnare är dåliga erfarenheter av män. I ett desperat besök att komma bort möts de på nätet och bestämmer sig plötsligt för att bya bostad. Detta leder dem båda till någon som de varken önskat eller förväntat sig - en ny romans - och de upptäcker att en ny adress verkligen kan förändra ens liv.


Love Actually

I Love Actually vävs flera historier och karaktärer samman med en gemensam nämnare - kärleken. Vissa av historierna är romantiska och lyckliga medan andra är sorgliga. De utspelar sig i London veckorna innan jul. När julen väl kommer, har livet för de inblandade förändrats på det mest oväntade sätt. Om du vågar se dig omkring, kommer du att upptäcka att kärleken finns överallt...


The nightmare before christmas

Följ med till en helt ny värld där varje helg har sitt eget land. I Halloweenstaden härskar den oberäknerliga Pumpakungen Jack Skellington. Han övervakar skapandet av alla ruskigheter, rysningar och överraskningar som de exporterar till "den riktiga världen" varje år. Jack tröttnar på rutinerna, men hans liv får en ny maning när han av en slump öppnar dörren till Jullandet. Han blir helsåld och beslutar sig för att ta kontrollen över julen. Med hjälpa av sina entusiastiska invånare i Halloweenstaden ger han tomten semester och skapar enligt sin mening "en ny förbättrad version av julen".



Grichen

Högt uppe över staden Whoville bor den grinige och ensamme Mr. Grinch vars hjärta är två nummer för litet. Alla de glada invånarna i Whoville älskar julen och är i full färd med att förbereda en härlig fest. Men om det finns något som Grinchen hatar så är det julen. Han står helt enkelt inte ut med den. Och plötsligt får han en vidrig idé. Han bestämmer sig för att klä ut sig, ta sig ner till Whoville och en gång för alla göra slut på det irriterande julfirandet.



Polarexpressen

Kliv upp, hoppa på och förbered dig på den höftigaste resan i ditt liv! Det är julafton, och du kommer snart att åka berg- och dalbana uppför och nerför berg, kana över isfält, balansera på skyhöga broar och bli serverad varm choklad av de häftigaste servitörer du någonsin sett. Du åker med polarexpressen!

/ Ellinor - kul i jul.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Din Holidaykåta jävel!!!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se