epilepsi kan vara farligt.

Dagen har varit förhållandevis lugn, the big beundrare har hållit sig på avstånd mest hela dagen. Men tillslut kom han fram och började babbla om bilar och relationer. Relation? Jag fattade iallafall noll om vad han pratade om. Tillslut frågade han om han fick snacka lite med mig, då hade jag visst en väldigt viktigt samtal att ringa. Kan undra vad det är han vill snacka om, bara det inte är allt dravvel om tystnadsplikt gentemot andra människor osv. Måste ladda mp3n.

Har även varit "dagisfröken" idag och talade om för mina arbetskamrater att det inte var tillåtet att äta pepparkakor innan man ätit upp maten, det var inte många som lyssnade på det örat. Men det är väl så? Orkar man inte maten, så orkar man inget annat. Sådeså. (gäller alla utom mig förstås då jag har en speciell godismage).

Annars har dagen gått åt helvete, har kört sönder ca 30 paket och inget har kunnat fungera i mer än 5 minuter. Snart drömmer jag om överhettade motorer, förslutare och galna materialmän..eller vad är det jag säger? Det drömmer jag ju redan om. Kanske man jobbar för mycket?!

Fredagens tårtor är designade inne i mitt huvud, hoppas bara att dom blir lika bra som jag har tänkt, men med lite hjälp av the sisters ska det nog inte vara några problem. Även om det är jag som sitter på skaparglöden och dom andra två lika gärna kan ha tårtorna grön och tråkig.

Idag när jag for hem så såg jag hela tiden tomtar vid vägkanten, dock insåg jag till mitt stora förtret att det inte var tomtar, utan vägskyltar. Sjukt. Inga djur ikväll i allafall. Åkte förbi ett hus som hade en gälet blinkande ljusslinga på balkongen, hej epilepsi. Motoriken i min kropp är inte heller vad den borde vara, har råkat slå till signalhornet tre gånger ikväll så det har ljudit högt och tydligt.

Nej, nu är det nog dags att knäppa på OC och lägga sig tillrätta, intalar mig själv att det blir tidigt upp i morgon.

/ Ellinor - det epileptiska anfallet är nära..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se