Helt solo på kaffe.

Får man verkligen inte dricka kaffe själv, gör ingen annan det?
Både Micke och Erika har ringt och frågat vad jag har gjort.
Jag har ju svarat enligt reglerna att jag har druckit kaffe,
"Med vem?" har jag fått som svar av båda två..själv, jag vill dricka kaffe själv,
jag gillar att dricka kaffe själv..när jag dricker kaffe själv och ingen ser brukar jag ta mjölk i kaffet och dricka ur min älskade Stenbocksmugg. Det händer inte när någon ser, då måste man ju bjuda på kaffet och då går det inte att ha udda muggar, då ska alla vara lika, så efter noga rannsakande av mitt muggskåp i huvudet så får det nog inte komma mer än 3 stycken på kaffe samtidigt, för jag har nog inte mer än 4 muggar som ser likadana ut..det är en skam att vara 22 år fyllda och bara ha så lite muggar som ser likadana ut. Men jag har sjuhelvetes många muggar som ser olika ut, me like it! Men kaffet smakar nog ändå bäst i min Stenbocksmugg, inhandlad av mej på TokJannes eller någon annan mindre flott affär.

Nog pratat om denna livets dryck, sitter fortfarande kvar i Svensta, jag som började klä på mej vid ett,
jag kunde ju för all del ha haft på mej mitt mjuka nattlinne till minst fem!

I morgon blir det som sagt middag i underbara Kvarnsjö, eller ja, underbart vet jag väl inte om det är där, men förhoppningsvis blir det en underbar middag. Kom på att jag måste leta reda på min gamla plånbok också, där skoterkortet ligger..hörde något snack om att det kanske blev en skotertur på Explorern på söndag och min vapendragare Danill besitter inget kort, lite nöjd jag är! Men han är iaf smart, för smart, eller ja, han kan mycket onödiga grejer, vem orkar egentligen hålla reda på massa onödigt vetande? Åsså läser han massa böcker, på engelska, det är helt sjukt hur karln orkar. Nog för att jag många gånger snackat om att det är härligt med intelektuell stimulans, men det här är fan överkurs!

Det är sjukt hur mycket jag bloggar nu för tiden, flera inlägg per dag, men det gillar ni va mina kära vänner? Gillar att läsa om mitt trista liv och mina små utlägg om hur dagarna har förflutit i mitt liv?! Jag förstår det! Dessutom måste jag nog ge lite ris till mina vänner att dom är så sega på att uppdatera, såg dock att Halvarsson hade gjort en liten uppdatering..och det är en människa som är bestämt bestämd över att man faktiskt inte kan skriva när man inte har något att skriva om, på det är väl jag ett lysande exempel..skriver om kaffe och disksvampar..
Fröken Norling däremot uppdaterar ganska ofta, dock var det några dagar sedan sist. Tycker dock att en kvinna med det ordförrådet borde kunna komma upp med en och annan blogg till, mest för min egen skull så jag har något att läsa..det är jag som drar upp era läsar statistiker kära vänner.

Ännu ett långt blogginlägg blev detta, hoppas du orkar läsa det här Halvarsson. Mamma Haraldsson vet jag läser det flitigt iaf, hon gillar nog att få en inblick i mitt liv och hur det ter sej. Hon gillar att kommentera också, det är välkommet, tycker om när någon faktiskt har gjort det.

Även fast jag skriver har dagen inte bjudit på så mycket spännande saker, har plockat undan lite småsaker som ligger här och var, packat, diskat, burit ut soporna och läst bloggar, det här med bloggar är förresten en stor höjdpunkt på dagordningen, brinner av lycka när någon har uppdaterat, helst ska dom ha skrivit en novells längd också, me like very much!

/ Ellinor - en trogen bloggare!

Kommentarer
Postat av: Sophie

Joo då, jag härdade ut och läste till slutet ;)

Postat av: Ida

Me too :)
Dock avbryter Pelle mig hela tiden med att ställa en massa dumma frågor om en barnsång jag aldrig i hela mitt liv hört . . . allt för att göra mig irri, whyyy?

2008-01-12 @ 00:29:16
URL: http://iidaa87.blogg.se
Postat av: Mamma Di

Har läst nu oxå!Berätta om middagen igen, jag vill ha på pränt vad Ni fick, kanske något man kan planka!?
Cocacolaglaserad rödlök? var det det det var?
Själv bloggar jag mest på viktklubb och det är ju bara för medlemmar!
Puss

2008-01-14 @ 08:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se