1 * 8

Bara åtta små futtiga arbetstimmar kvar innan det är dags att bedräda den efterlängtade semesterperioden, industrisemestern. Då alla blekfisar som hela dagarna gömmer sig bakom pallar och plattor i fabrikerna landet över tar sina grillar, sina solstolar och sin familj och rullar ut på turné i den gamla husvagnen från tidigt 80-tal. Att jävlas med förtält och glömd myggolja hör självklart till. Oooh vad det ska bli härligt. Dock vet jag inte om det blir just någon husvagnssemester för min del. Möjligtvis en helg nere i Orsa Grönklitt för att kolla in björnstammen på Orsa Björnklitt (Gud så uppfinningsrika dom är vad gäller namnen).

Tog ledigt den sista timmen på jobbet inatt, kände att det var alltför mysigt väder ute för att stå inne i bunkern och lägga cellplast och sockel. Men inte bedrev jag särskilt lång tid ute ändå. Det var väl mellan bilen och huset antar jag.
Har jag förresten nämnt vilken fruktansvärd lyx det är att ha ett badrum? Kunna använda duschen när helst man vill?! Ha tillgång till ett kök? Det är nästan så jag måste spola i kranen extra länge bara för att det känns så lyxigt. Sånt som andra människor tar förgivet, och som jag också gjort en gång i tiden, är inte längre så självklart. Det kommer nog bli en smärre chock att flytta ut ur Bryggstugan och in i..ja,fan vet vart, men just nu är de enda kriterierna jag har rinnande vatten (helst varmt). Någon som vill ha en liten inneboende? Jag tar inte stor plats alls. Det enda jag kräver är egentligen rinnande vatten, en skön säng, tvättmaskin, del i kök, en nice soffa, tv, internetuppkoppling, en balkong alternativt altan (gärna stor) med utemöbler, massa braiga filmer som jag aldrig sett, en fläkt i taket, golvvärme, stora garderober, stora fönster med fin utsikt, eget badrum, en stor trädgård (utan insyn)..ja, det var väl ganska rimliga krav kan jag tycka. Så, någon som har ett rum att hyra ut?! :).

Min sängkamrat som annars kan vara en aning stingslig har faktiskt lugnat ner sig och har somnat (tror jag). Annars rävsover han rätt bra. Håriga ben har han också, grrr..det har jag också, inte lika mycket grrr på det, Måste skriva upp det på min in-i-huvudet-mentala-kom-i-håg-lista att jag inte ska glömma att göra det så jag kan ha shorts på jobbet i morgon. Fast sen så återkommer vi till mitt oförutsägbara liv igen, jag kommer alltså glömma bort det och pojkarna på jobbet kommer med stora ögon titta på mina orakade ben när jag kavlar upp mina blåbyxor och tänka att det är nog bara en tjej på det här skiftet ändå.. (För er som inte vet så jobbar det bara två tjejer på mitt skift, jag och Ellinor H..och ja, det är rätt jobbigt att vi heter lika).

Innan jobbet tidigare i dag var jag tvungen att sitta ute och gaffla med gossarna eftersom dom förbannade ongan Sophie och Anna var hemma och Robert och Anders är på kryssning. Det kändes som om jag inte passade in i deras lilla grupp riktigt. Jag som aldrig brukar sitta där ute med dom annars innan jobbet. Nu känner jag mig jättedålig, dom kanske tror att dom bara är mina andrahandsval, sånna här kompisar som man tar fram när det inte finns någon annan, lite som müsli. (Det är dom iofs, men det säger jag inte högt..haha). Är dock en aning ledsen och oroad över att Gälne Galten leder stort (med hela 5 poäng) över mig i vänd 10 och nu är det bara en dag kvar innan det är dags för semester. Måste spela mina kort rätt och visa vart skåpet ska stå (ska ta reda på vem som uppfann uttrycket "ess i rockärmen" och fråga vad han/hon egentligen menade med saken, det kan eventuellt leda mig till vinst).

Nu har det blivit mycket skrivet eftersom orden numera finner sin rätta klang på kvällen/natten istället för på morgonen som dom förut brukade göra. Känner att skrivarglöden är på topp och skulle gärna sitta här och skriva hela natten om jag så orkade. Men för att skona era ögon kära läsare (har hört att man får fyrkantiga ögon eller dylikt) så slutar jag skriva här. Jag sätter punkt -> . 

Kommentarer
Postat av: Erika

Du vet att du alltid kan hyra våran framtida nedervåninig, eget rum, egen lounge med bar. Och till sist, en alldeles snart (förhoppningsvis) nyrenoverad toalett!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se