En ny tand?

När jag satt och tryckte i mig en skinkmacka nu på kvällskvisten upptäckte jag en tand, en ny visdomstand. Det kändes vuxet. Nu har jag två. När jag sedan satte igång och letade efter den andra lilla visdomstanden insåg jag att det var den jag hade känt från början. Den som suttit där skitlänge och som inte var så himla rolig längre. Lyckan blev väldigt kortvarig. Jag som trodde att jag äntligen hade samlat ihop tillräckligt med vuxenpoäng för att åtminstone känna mig lite vuxen, men icke.

Gud förresten, kära gode Du som bor i himlen, vad har jag egentligen gjort för att förtjäna en sådan karl som jag har?.
Han ligger i sängen och vägrar sova, som en liten mask vrider och vänder han på sig med orden: "Jag behöver närhet och ömhet". Jojatackarja, så långt ifrån mig ligger du faktiskt inte lille herrn, dessutom så är det väl ganska varmt under täcket?! Jag föreslog att han kunde flytta iväg några meter till andra sidan av sängen så jag kunde få skapa lite poesi här på bloggen, men den gubben gick inte, "Jag vill inte ligga på någon annan meter än din meter". Han är alltbra gullig ibland min gosse. Så något så ont kanske jag inte har gjort ändå.

Dagen på jobbet har jag egentligen ingenting att säga om, det har varit en sån här dag som man inte har något att berätta om. Räknade ut att jag och Gälne Galten har spelat ca 210 partier vänd 10 sen vi började med det. Det är ganska bra gjort på så korta raster. Tur att man för statistik så man har något att roa sig med.
Ljudboken var över förväntan, hade förväntat mig någonting i stil med Linda Rosings bok (som jag iofs inte kan säga var jättedålig, men ändå). Det roligaste är ju att damen som läser upp boken har ett ganska roligt sätt att säga Engelska namn och ord. Det tycker jag är kul. Vad som är mindre roande är att det är massa bilder och skit i boken som det också ska berättas om. T.ex. "Här är en svartvit bild på Jenna när hon var liten. Bildtext: Jag. Slut på bildtext". Störigt så in i, men även det låter ganska kul.

Har nu avverkat 3 dagar av 5 denna vecka innan semestern, känns dock fortfarande som om jag har jobbat i veckor denna vecka. Men men, 2 days to go sen är jag en fri kvinna i hela 4 veckor innan det är dags att återgå till slaveriet. Ska försöka hitta ett nytt jobb så snart som möjligt. Inte nog med att man måste knapra piller innan man går på jobbet för att klara av att vara där och att man har ont på diverse ställen man inte ens visste man kunde ha ont på, man blir sjuk i huvudet också. Jag lovar att alla var normala innan dom började där. Nu är dom bara..ja, dom är Acb folk helt enkelt.

Nu när jag varit internetfri i över två månader tycker man att jag borde ha mycket att skriva om som har hänt. men om ärligheten ska fram så tycker jag det är jobbigt att skriva om saker som har hänt. Sen är det ingen som orkar läsa heller när man skriver om sin helg till punkt och pricka. Nog för att jag mest skriver för mig själv. men innerst inne så vet man ju hur glad man blir när man ser att många har läst ens blogg.
Fick förresten ett sms av min forna arbetskamrat Görel idag, minns inte exakt vad det stod, men det var något med att det hade hänt saker på nätets bästa blogg. Jippi. Jag har blivit topprankad till bästa bloggen av Görel. Det är verkligen inte fy skam.

Nu ska jag inte underhålla er vidare länge till, ska nog se om jag hittar någon mer ljudbok som verkar intressant.

/ Ellinor - Glömde fråga om massage idag också :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se