Fredagen eller något.

Troligtvis på Fredag bär det av, blir inget Fäviken i år. Ledsen alla som har förväntat sig att jag ska vara där och liva upp stämningen som den partyprinsessa jag är. Men istället drar jag till vårt vackra grannland Norge. Tälta och åka Trollstigen, det kan nog bli hus mysigt som helst det, speciellt om man får åka en ny bil :).
Kameran ska förstås med så ni kanske kan vänta er några fina bilder. Men förvänta er inte för mycket, jag har aldrig varit snabb förut.

Sitter nu och funderar på vad man ska göra för att tillfredställa sig själv, ja, nu menar inte jag på det där snuskviset, utan rent allmänt. Känner liksom för att pyssla eller något. Har hjälpt Erika med alla hennes femhundraåttiotusen foton några dagar nu, men det känns som det är roligare att fixa med sina egna. Som inte finns mer än på datorn tyvärr.

Mest troligt blir det bilköp nästa vecka också, så jag kan glida själv i min lilla Nissan. Så nu hoppas man bara på att mormorGulli kan reducera prisen en aning så man har råd att köra den också :).

Nu säger jag tack för mig och återgår till min jakt på pyssel. Adjöken!


Kommentarer
Postat av: Mamma Di

Kul med lite uppdatering!

Puss

2008-07-24 @ 08:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se