Flying V

Efter att ha konstruerat en mycket lyckad Fender Bender 2000 (dock inte klar) beslöt vi oss för att gå ett steg längre och tillverka en Flying V,
vi såg uppgiften ganska enkel eftersom vi redan satt inne med grundkunskaperna om hur man bygger en snygg gitarr (dock får det nog bara plats med 4 strängar, så det blir nog en bas) och våra teorier stämde,
så det kom att bli en succe hos den framtida ägarinnan.
Efter alltför många stunder med spritpennan, huvudvärk och allvarliga funderingar på om man skulle få köra bil efter denna sniffning bestämde vi oss istället för att sprutmåla denna gura med svart färg.
Danne och Görel kirrade biffen och gitarren fick ett mattsvart utseende.
Efter många funderingar hit och dit beslutar jag nog mej för att behålla den glansiga tonen på Fender Bender 2000.

For hem till Rätan i morse med den nyblivna gitarrägarinnan Sophie, körde om Görel och blev omkörd, vilket jag tror Sophie tog ganska bra med tanke på ungdomars prestigetänkande och jakt efter bekräftelse i dessa dagar.
Mamma hade kokat kaffe och kom och mötte mig i dörren, vilken trevlig liten mamma jag har.
Var också en sväng förbi Erikas blivande bostad och visade av den eftersom Sophie inte riktigt visste vilken det var. Där kommer det bli lajbans till sommaren vill jag lova, vare sej ägaren vill det eller inte.

Var en sväng på Dagis och hälsade på barnen, 3 rastlösa barn fanns att finna på bygget så det blev inte långvarigt för mej. Åkte hem och sov en sväng i stället. Dessutom måste jag meddela att denna Rätansvistelse i helgen kan bli ganska spännande, hostade nämligen så jag kräktes efter lunchen. Jobbigt.

Fan vad jag blev sugen på sallad nu, eller ja, någonting är jag då sugen på iaf, men jag har inte en aning om vad. Någon snäll själ som vill komma hit med något gott till mej?
Ikväll blir det att chilla hemma i Tv-soffan med Emelie, tur att ingen har lagt rabarber på henne i helgen, vad skulle jag ha gjort ensam liksom. Moder och fader drog ju till Sundsvall i morse så jag hade blivit helt solo om Emelie också hade dragit.

Kanske man ska ta och husera runt i kyl och frys efter något trevligt att äta?!
Ja, så får det bli!

/ Ellinor - soffpotatis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se