Heavenly shower.

Då har man tagit sig en dusch då, gött som satan när man har en huvudvärk som inte vill släppa i första taget. Det är så jävla mycket att tänka på allting så hjärnan kukar nog snart ihop av överhettning. Kan man anställa någon som tänker åt en? Någon som fattar alla ens beslut och vet vad som är bäst? Hör av dig isåfall om du vill ha jobbet.

Var på Dollar en sväng nu på dagen och kollade, inhandlade lite ramar och julgranskulor samt gardiner (som om man inte har nog av sånna redan). Ville köpa disksvampar också, men mina systrar satte stopp för den galenskapen. Hade verkligen behövt lite svampar nu känner jag.

Tänk jag blir så matt på mina bildäck, måste tammefan börja bromsa i Lillsved om jag ska kunna svänga in vid macken i Rätan.
Var ute och sladdade lite i gårkvällst med Erika, trevligt som vanligt att ta turen runt byn. Bestämde oss för att inte åka hem förän vi sett en levande varelse, vi fick åka hem besvikna, inte en själ var ute på byn denna bistra och kalla novembernatt.

Nåväl, har inget batteri på mobilen och ingen laddare så det blir väl till att traska ner till gärdsgårds och låna en laddare så man får kontakt med omvärlden igen.

Farväl.

Kommentarer
Postat av: Sophie.

Jag tar jobbet, 200 kronor i timmen vill jag ha!

Postat av: Charles

Jag gör det för 199kr

2008-11-22 @ 17:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se