Ett inlägg om smutsigt och rent.


Ni kanske minns att jag hade ett satans problem med att få ut min tvättbricka när jag skulle boka tvättid förra gången? Sånna stora problem att jag inte ens kunde boka tid eftersom jag inte fick ut brickan. Nu har jag insett att det var fel nyckel jag använde. Jag kollade inte så noga utan tyckte vid första anblick att båda nycklarna på knippan såg likadana ut. Men vid närmare check så såg jag att den ena var taggig på båda sidorna, grattis till mig. Jag som har varit så orolig för att inte kunna tvätta kläder. Jag var säker på att jag skulle få gå runt naken.

Förresten så har jag en väldigt fin tvättstuga förövrigt. Hela tre tvättmaskiner som det går snabbt och smidigt att tvätta i. En jättestor torktumlare (skulle få plats i den själv om jag prövade), ett jättestort torkskåp med plats för mängder av kläder. Mangel mm. Det är en fröjd att tvätta med andra ord. Så roligt att jag måste tvätta allt som finns att uppbringa i lägenheten. Är just nu fortfarande inne på kläder, men nästa vända blir det täcken och kuddar. Någon som kanske behöver något tvättat?

Skulle även behöva byta gardiner här också, dock har jag alla mina gardiner på plats i Rätan fortfarande som synd är. Glömmer jämt dom när jag är hem. Dessutom har jag stykjärnet i Bingsta också. Går det att mangla gardiner så dom inte är skrynkliga? Mamma, gör det det?

Nåväl, nu ska jag ta tag i den skål som står i diskhon och diska den. Jobbigt att det bara finns en liten odiskad sak i diskhon. Jag har fått värsta städmanin, som synd är infinner den sig inte särskilt ofta, men i natt när jag inte kunde sova gjorde den det. Så jag dammtorkade hela lägenheten och diskade upp varenda sak som gick att diska. Jag har inget liv.



/ Ellinor - Ringer du så kommer jag och städar.

Kommentarer
Postat av: Mamma Di

om mangeln är tillräckligt bred och den inte blir för varm kanske det går! En gång i min gröna ungdom skulle jag köra ett par gabardinbyxor i en mangel men det gick åt h-vete kan jag säga. Fick slänga byxorna!!!! Ja du kan ju städa ditt rum hemma och här finns även tvätt som numera ligger PÅ din säng istället för på golvet!!! Puss

2008-10-17 @ 15:44:56
Postat av: Erika

Men är det verkeligen den lilla fjärilen som har återvänt från det döda för att komma hem till mig och ta en rejäl omgång med dammsugare och alldeles nyinköpt mopp?

2008-10-17 @ 16:01:56
Postat av: Lapp upptäckaren.

Jadu det är väl inte något att fundera på.

Allt står framkört på golvet, tvätten ligger i korgen och medlen är framme.



Tack på förhand!

2008-10-17 @ 17:10:16
Postat av: elin

Hej! : )

JUST NU GÖR JAG BLOGGDESIGNER FÖR BARA 35:- (FÖRR 45:-)

SKICKA EN KOMMENTAR OM DU ÄR INTRESSERAD!



KRAM

/ELIN ^^,



OBS!

ERBJUDANDET GÄLLER TILL DEN 30/10.

Postat av: Emma

Tvätta åt mig med,har ett berg med tvätt ;)

2008-10-17 @ 17:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se