Gälen som den gälneste galten.


Yes, yo heard me. Kan säga att liksom gårdagen har den här dagen på jobbet gått käpprätt. Men faktiskt inte mest pga trasiga maskiner, utan av sega packare. Jag blir gälen på att stå bakom en riktig segis och packa. Dom ska fan inte klaga på att vi producerar dåligt när dom sätter sånna på att packa, dessutom kan dom inte lägga riktigt i paketen heller och är för trög för att fatta när man säger till dom. Jag ska spara mina gamla halvätna matlådor och lägga in i deras skåp, så ska dom få känna på illaluktande födoämnen. Dom ska plågas tills dom slutar. Förresten har jag gjort en tjusig bild på hur jag såg ut när jag var arg. Dock är mitt ansikte en aning knöligt, men ni får ha överseende med det då jag inte har någon mus till datorn. Det enda bra med dagen var väl att jag blev tillfrågad om att lära mig lådresaren eftersom han som brukar sköta den när den ordinarie är borta har blivit varslad och till på köpet skaffat nytt jobb.

Nåväl, har nyss ätit makaroner och köttbullar som Daniel lagade till mig för att han var hungrig. Han är så duktig så. Sen diskade jag direkt efter maten. Jag är också duktig med andra ord. Anna var även här en sväng och hälsade på innan hon knallade till körskolan, så vi hade en gemytlig pratstund om allt mellan ratten och pedalen.

Dessutom så var det riktigt roligt på Boda Borg igår, klarade åtta banor sen vart det lite fika och lek i spelrummet. (Du ska in i det sista ångra att Du inte följde med David).

/ Ellinor - Redhead.

Kommentarer
Postat av: E&Z

Tråkigt inlägg, ryck upp dig!

2008-10-03 @ 00:23:13
Postat av: Mora Di

Betyder det löneförhöjning?!!!

Puss

2008-10-03 @ 09:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se