GH hjälten.

Eller ja, någon riktig hjälte är jag då rakt inte, men det gick bra att spela igår i allfall. Hängde hemma hos SBK, käkade chicky bits och lirade GH. Sedan vart det kaffe hemma hos Tobias och slutligen en sväng på staden med lill-Nissen. Det måhända att det är som Sophie säger att det är en aning pinsamt att spendera fredagskvällen i Brunflo, men jag hade förbaskat roligt i allafall.

Lördagskvällen däremot ska tillbringas med sociteten i Svenstavik. Dresscode: Classy..men det cencurerades vissa ord i mina sms igår så det där Classy såg mer ut som ett trashy. Får se vad jag hittar på för utstyrsel. Skulle locka håret också, men mitt hår verkar inte ge någon som helst respons på vågtångens varma plattor, så det får bli rakt i allafall.

Även denna dag är jag vid gott mod och sitter här på mitt ass och försöker författa ihop lite läsning för er mina kära prenumeranter. Hostar som en tuberkulossmittad kamel från och till, men det ska icke få förstöra min date med botten av glaset ikväll. Det kommer nog bli riktigt roligt, fröken Svensta brukar vara duktig på att styra upp till det bästa.

Fick höra en hel del om personer på mitt jobb igår. Förmannen och jag hade ett litet moment då vi stod och pratade lite om dom andra skiften. Jag blir så förbannad när jag tänker på att det finns vuxna människor där som mobbar andra människor så dom inte orkar med att vara kvar på jobbet. Man ska inte behöva gå till jobbet varje dag med en klump i magen och fundera över vad man kommer bli utsatt för eller om man ens kommer klara av att vara kvar hela dagen. Hon som alltid varit så trevlig mot mig, men skenet bedrar som fan tydligen. Hade jag henne här nu skulle hon åka på en snyting så det bara skrek om det. Bra initiativ att säga upp henne säger jag bara.

Nä, undra om man ska ta och packa ihop lite prylar såsom kläder, smink och my fine wine och bege sig bort till Krondikes och kanske ta ett glas innan det är dags för färden mot Svenstavik.

/ Ellinor - Sipping on her coffée..

Kommentarer
Postat av: SBK

Ja Brunflo är väll inte det allra bästa stället att hänga på en fredags kväll men att hänga i Svensta på en lördags kväll tar väll ändå priset! =D

2008-09-13 @ 16:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se