Satans (o)flyt.

Hejsan alla mina kära läsare, nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Trots att jag numer har internetuppkoppling dygnet runt så har jag i respekt mot min sängkamrat haft ett litet uppehåll i mitt skrivande. Han avskyr nämligen både när jag läser och skriver blogg. Dock tycker han att jag ska göra ett försök at komma in på listan med dom som uppdaterar mest. Dubbla budskap gillar vi inte. Men alla som känner Stig Karl Daniel Berglund vet att han har väldigt, och då menar jag väldigt, svårt för att bestämma sig. Nåväl, i allafall så har han funnit nya intressen på internet och därför har jag satt hårt mot hårt.

Tänkte ligga in lite bilder här från mitt kära arbete (som jag får behålla..jippi..eller nåt..) men det är något fel på bildinläggningsgrejen så det får vänta. Ska se om det funkar lite senare. Dagen har i allafall flutit på sådär, laminatsläpp på näst intill alla sidor och eftersom jag knappt upptäckte hälften fick mina kära arbetskamrater också göra någon möda för lönen och lyfta för kung och fosterland. Ett femtiotal skivor blev i allafall urplockade. Laminera eller dö.

Påväg in till stan insåg jag att Daniel hade väldigt lite bensin i sin bil, redan i Torvalla började den skutta fram så det vart till att rulla så mycket det gick. När vi väl var mitt i stora rondellen vid Lillänge la biljäveln av, men vi lyckades med nöd och näppe rulla dom sista 500 (?) metrarna till Jet för att fylla på tanken. Hade bilen dött 20 meter tidigare hade de som var ute vid 22.45 fått sig en rolig syn av en rödansiktad och pustande Ellinor som skjuter runt på en lika röd saab. Nästa anhalt var raggarn för en välbehövlig Diamant tvätt. Det började ju bra, tills vi skulle köra in i tvätthallen och dörrarna slog igen halvvägs in. Grattis till vårt fruktansvärda flyt dagen till ära.

Nu ska vi se om jag kan pytsa in lite pics..

 Mitt fina skåp med den egenkarvade lilla Suzukin i cellplast.

 Tänk att man blir lika glad varje gång man kommer på jobbet och får se denna underbart peppiga bild.

 Mongot her self i snyggkåporna.

Eftersom det tar sådan tid att lägga in bilderna just för tillfället så får ni allt nöja er för nu.

..bjuder på två till..


Min lillasyster är inte som alla andra..


Lillan och Liten på promenad.


Det var i allafall allt för nu.


/ Ellinor - Roger över Roger ut.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Naaaaaaaw :))))))

Postat av: Erika

Jag skulle gett vad som helst för att se tomatröda Ellinor i rondellen!!

2008-09-26 @ 09:08:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se