Gött fölk.



Hej igen gott folk.

 Nu är man sedan länge återkommen från den avlägsna byn vid namn Svenstavik, kursen som sas skulle ta hela dagen var slut vid 11.15. tjoflöjt sa jag då och sladdade hem.
En mycket trevlig kurs annars, två koppar kaffe och ägg- och mjöljfri kanelbulle bjöds det på. Arbetsförmedlingen är nämligen inte snål, det är bara som man vill tro. Annars lärde man sig en heldel nyttiga saker inför CV-skrivandet, tex att man får spruta parfym på sin meritförteckning om man vill. Fick även två "möten" till att skriva upp i min kalender. Jeej, den är snart proppfull. haha, ironin är hög!

Jag har förresten cuttat av alla mina naglar nu, det känns lite som att jag har amputerat bort halva fingrarna, jo det är faktiskt så. Men det är fan så mycket göttare. Häromdagen bytte jag blöja på den gode Leon och hade en hel bajskaskad under naglarna, så klippet var nog bäst av hygienskäl också kan jag tro.

Jaha, vad är mitt livskall nu då? För jag kan väl inte bara glida runt och hitta på sattyg hela livet? Ellerjo, det kan jag nog fan göra. Jag älskar mitt andra jag, den där mänskan som lever rullan och gör rackartyg, hon är dock ganska död nu. Kanske måste återuppliva henne tills på torsdag då det blir ölhäv med mina två gringos.

Idag var jag och gjorde rätt för mig och min lill-niss på macken, kalaset gick på 2795 riksdaler. En lönsam investering med tanke på att mitt avgassystem var undermåligt så det bara skrek om det. Dock tyckte jag tydligen att summan var en smula för rimlig eftersom jag på hemvägen började lyssna efter fel på bilen, hmm, kan tänkas att den hjulinställning skulle vara på sin plats?

Ja, ni kanske förresten ser att jag har en ny header igen? Försökte göra en snygg bakgrund också, anledningen till varför det inte blev så är ännu ovisst. Någonstans på vägen misslyckades jag fatalt och den får fortsätta vara vit och tråkig.
Förresten, Nellie, så har jag gjort några headers till dig, hoppas bara att vi är inne på msn samtidigt någon dag.. :)

Solong, nu ska jag ringa min moder.

Kommentarer
Postat av: Nellie

Tack så mycket Ellinor! Är inne nästan hela dagarna men annars kan du ju skicka ett mail :)

Postat av: Allmighty

Skit fint blev det!!

2009-04-07 @ 18:33:35
Postat av: Sophie

Riktigt snygg header!

2009-04-07 @ 18:48:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se