framtiden.

Alla bara säger att det är svårt att skaffa jobb i dessa tider och jabajaba men det är ju sjutton bara att bestämma sig.

Så du som är arbetslös, titta lite på min lista och bestäm dig;

* Skaffa en rik karl, alternativt en karl med backslick, alla vet ju att dom har rika fäder. Finns ofta att finna kring Stureplan.
* Flytta till Valdemarsvik, enligt uppgift finns där över 1000 lediga jobb. Arbetsförmedlingen hjälper dig gärna.
* Bli fritidsforskare. Dina främsta forskningar kan handla om hur man bäst petar strumpludd och vilken madrass som är skönast hos din lokala möbelhandlare.
* Min personliga favorit är att bli korvprovare, åk runt på alla landets mackar och betygsätt deras korvar. Glöm inte att tänka på saker som; Om bröder är helt när korven är nertryckt, om det är dressing hela väggarna i baguetten och hur mycket det kladdar.
* Ta upp en kartbok, blunda och peka. Flytta dit fingret hamnar och hoppas på att det finns ett arbete som söker just dig.
* Sätt dig hemma, ha mobilen till hands och invänta samtal. Det kan ju faktiskt hända att någon ringer och ger sig ett jobb även fast du inte sökt något.
* Kom på en helt egen uppfinning, något bra som alla människor behöver. Denna punkt kan vara en aning svår.
* Lär dig spela ett instrument och ställ dig på gatan och tjäna ihop dina pengar. Se gärna lite sliten ut, då tjänar man mer.
* Utbilda dig till doktor, tar garanterat många år och förhoppningsvis är lågkonjunkturen över när du är klar.

Sänd mig gärna ett tackkort från ditt nya jobb.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se