Fallmoran.

I morgon bär det av till Sundsvall för spring i affärer och ännu mera spring på årets Vårrus. Hur jag ska klara mig runt med ming träningsvärk som gör sig något påmind är en gåta. Dock är träningsvärken nog inte den värsta på långa vägar. Jag är sinnessjukt bränd på hela kroppen, kan knappt bära kläder utan att det gör ont. Tror Ni man får springa naken i morgon? Eller kommer konstaplen må hända och fängslar en för uppseendeväckande beteende?
Vi var alltså på fjället igår, jag, Sophie, Minja och Zilva vandrade till Fallmoran. Smorde in mig med solskyddsfaktor tio, den första jag hittade, dessutom tänkte ju jag att det var nog ingen fara på taket. Johejdu, idag känner man sig som en kräfta. Min rygg är alldeles röd med klädsamma inslag av blekhet där bikinibandet har suttit. Käckt.
Turen slutade på inte mindre än 1,2 mil. Och jag kan verkligen rekommendera att gå dit för alla, kanske inte så kul att kolla på några gamla fäbodar och ett vattenfall, men det är en trevlig tur dit.

Har varit och hälsat på
Sara idag och hjälpt henne lite med headern till bloggen, kolla om Ni vill. Det bjöds på kaffe och bullar och var mycket trevligt som vanligt :).

Nu väntar tre nätter nere på gärsgårds tydligen. Herrn i huset jobbar natt och mamman och den vilda bebin vill inte sova ensamma. Då blir det Saltö maraton, älskar miljön i den serien. Tänk om man ändå kunde träffa en riktigt rik knös som hade åtminstone en liten sommarstuga där ute på någon ö i skärgårn, eventuellt en båt också vore trevligt.

På fredag är det student, tänk att lillan redan tar studenten. Det får mig osökt att tänka på att jag faktiskt inte var med när hon gick ut nian, någon som minns vad jag gjorde då? Kan ha varit på besök hos familjen Lindgren i Norge.
Står i valet och kvalet om man ska stanna inne i stan på studentkvällen, i så fall blir det nog fruktansvärt nyktert. Vore roligt att bara cruisa omkring och titta på folk i lill-nissen. På lördag blir det eventuellt Ånge med Soph då träslaget går av stapeln.

Nej, nu ska jag in på youtube och lyssna på musik.


Kommentarer
Postat av: Sara

Återigen, TACK! Den där lilla texten som försvann är ingen fara, vi fixar det vid tillfälle! Ha så kul imorgon och spring inte ihjäl er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se