fast.

Nu sitter man här igen, som i ett djävulens järngrepp också. Försöker slita mig loss, men det hjälper föga. Mina muskler är på tok för ynkliga. Kommer aldirg komma levande ur denna förbannade bloggorgie. I framtiden kanske man kommuncierar med alla via sin blogg. Det ska nog bli min affärsidé.

Förövrigt har jag för långa naglar både på fingrar och tår, därför är det lite svårt att skriva, trycker på fel tangenter hela tiden. Ja, jag skriver ju inte direkt med tårna, men jag tänkte skriva det som lite intressant kuriosa.
Frillan är fixad inför kvällens Klövsjöbesök, dock har jag ingen aning om vad som står på programmet, jag hoppas att Soph har ett finger med i förfest-spelet..vi ändrar det där, Soph brukar ju oftast ha med hela handen när det gäller förbrakare.

Annars har jag varit och hälsat på tant-farmor idag, än en gång tvingade Empan mig att ligga på golvet och utföra fysisk excersis av den jobbigare sorten, det är inte lätt när man väl har gett sig ihop med den jäntan. Är en smula ängslig över att jag ska bli fit, det får inte ske.

Middag står på programmet och det serveras så mycket som gris och rotfrukter på Thunell 15 idag, med andra ord grisfilé (?) och potäter. sweet sa magen.

Vet inte om jag har skrivit det men nu har i allafall Lill-nissen fått en helt ny ruta, och utan självrisken blev det helt gratis. Fick till och med en reflexväst, jag tjänade med andra ord på kalaset. festligt. Den enda defekten som finns för beskådning på kärran nu är kofångaren, men som jag brukar säga "Defekten gör den unik". Om man lyssnar kan man dock upptäcka endel dolda fel, fast lyssnar gör man ju aldrig. Jag lyssnar aldrig när hålet i avgasröret ger sig till känna så Nissen låter som en rallybil. sådeså.

Nu, mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se