rötägg.



Shit,
idag missade jag Glamour igen. det suger.

Det var inte jag som skrev det där, det var min lata, arbetslösa, sämre hälft med dåliga tv-vanor som propsade på att få göra sin röst hörd. Tur att mitt rätta jag alltid varit en smula rädd för tv´n. Gjorde ett försök en gång att lära mig tv-tablån utantill, det gick inget vidare och är bevisligen ett tecken på att jag inte är något tv-freak som mular smörgåsar i soffan och kollar på dåliga såpor. Dock inväntar jag envist mitt tredje jag som promenerar varje dag och dricker nyttigt grönt te istället för att hälla i sig tjugo koppar kaffe var gång hon får chansen. Känner att hon är i knutarna. Människan som verkligen lever som hon lär. Måste nog uppbåda en kopp självdiciplin kan tänkas.

Om vi ska göra en kort lägesrapport så är det väldigt varmt här i rummet, tror att både katten och datorn är en bidragande effekt då båda har en tendens att alstra endel värme. Annars är läget under kontroll och livet leker mestadels trots det rådande världsläget (det lokala läget också givetvis).

Nej nu ska jag analysera vilken sunkfaktor min arma lekamen får idag, sen blir det nog scrubs.

/ Ellinor - hmm..sunkfaktor två, känner mig rätt fräsch.

Kommentarer
Postat av: Marika

VAd roligt att du får göra en del i alla fall.



Oh arbetslös, inge vidare kanske. Fastän jag hatar mitt jobb skulle jag inte klara av att gå hemma. Jag vet hur det var på skolloven, Våra Bästa År dagarna i ändå.. Jag hade blivit förslappad och sunkig. Inte bra.



Fast idag har varit en gaaanska så tråkig dag, den kunde jag hoppat över och spenderat framför TV-apparaten!



Många personer du har att hålla reda på i en och samma kropp :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se