Roligt.

Ja precis, det var ju det jag skulle göra ja, fundera ut något roligt att skriva. Tyvärr är tankeverksamheten lika med noll så det blir nog ett mindre roligt inlägg idag med.

Har varit på "Tulingen" och hälsat på
Soph - här sitter vi, några mil ifrån varandra och har skittråkigt som dom arbetslösa stackare vi är. Ändock är det så sällan vi träffas på veckorna. Jag och syster gjorde slag i saken, packade bebis och bullar i Opeln och for. Trevligt som vanligt! Lirade Mario kart på Wii, ruskigt svårt men lyckades sno åt mig första platsen i ett par banor. Dock vände turen när proffsen kom hem (Annie och Nellie). Fick med en smula smygreklam där till deras bloggar.

Väl hemkommen bar det av till Svensta med Jörgen, fick köra s60´n (?) hans. Mycket trevlig bil att manövrera måste jag medge. I afton har jag inte gjort så mycket mer än att hälsa på tant-farmor och umgås med gärsgårdsborna (som vanligt). Satan, nu har jag blivit en sån här som jag hatar, en sån som skriver extremt informativa inlägg om dagen. huga.

I morgon blir det i allafall grill med Soph och gärsgårds. Sen ska vi ut på djursafari med kameran, och jag ger mig fan inte förän jag har fått se en björnjävel, om jag så ska behöva köra viltrundan hela natten.

Kanske skriver mer sen om jag inte hinner somna. Nattugglan är nämligen en smula sömnig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se