Seriöst?

Det är jobbigt det här med bloggar egentligen, fatta hur mycket tid det tar upp av ens liv. Innan jag lägger mig varje kväll kollar jag igenom alla mina bevakade bloggar (inklusive min egen), det tar seriöst hur lång tid som helst. Lägg sedan till att jag kollar facebook också. Allt som allt tar det ungefär en timme att plöja igenom allt. Som det är nu så räknar jag inte med det innan jag går och lägger mig, men den dagen jag tänker att jag måste lägga mig tidigare (jag ligger i sängen med datorn) och läsa bloggarna, då. Då vet jag att det har gått för långt.

Svenstabesöket gick bra, så även vårsoarén. Lyssnade på finsång och käkade vårbuffé. Leon verkade också tycka det var mysigt för han satt så snällt och lyssnade och såg sig omkring nästan hela tiden.
Hade även ett litet meeting med tomten Roppin i ungefär en kvart idag, han visade allt man kunde göra med hans bössa. Så nu vet jag hur man rengör den och byter pipa på den. Även hur man ställer in siktet har karln lärt mig. I morgon blir det en kanna kaffe som vi inte hann med idag. Dessutom blir det bilbingo med Ekke, Leon och Opeln i mörakväll. Det kanske bara är gamla pensionärer som sysslar med sånt, men jag tycker det är mucho roligt och förhoppningsvis får jag honka in the horn.

Nu ska jag kolla face, sen blir det en movie innan sovdags. Jag tippar på att det blir Vivalla som får sig ett besök som vanlen.

Godnatt och sov gott.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men skaffa bloglovin då om det tar så lång tid att gå igenom alla bloggar!

2009-05-07 @ 23:27:09
Postat av: Sara

Inte bara gamla kärringar gillar bingo. Jag och Måns är bingotokiga, det drar ner medelåldern rejält eftersom lilleman inte fyllt sju än! :-D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se