Utdelning.

Hej och hå kära vänner. Kvällens biltur i högarbyarna gav verkligen en vacker utdelning, redan i Böle hade vi minsann sett fem älgar och två rådjur. Under den övriga bilfärden fick vi se ännu en älg, två tjädrar och två harpaltar. satan vad dom studsar fram snabbt dom jävlarna. Dessutom är det förunderligt hur älgar kan vara så jävla stora, då tänker man bara på att vi krockade med ett sånt där jävla odjur för två månader sedan. sjuka ting. Som sagt, vacker utdelning.
Här har ni bildbevis på tre av dessa härliga älgar;







Jag var till och med så snäll att jag gjorde röda ringar runt älgarna på de första två bilderna om ni mot förmodan inte skulle se dom. Den sista bilden lät jag dock tala för sig själv. Ser ni inte älgen där så är det nog dags att gå till optikern, eventuellt kila till Frösö zoo för att få se hur en älg ser ut.
Det är konstigt det där med älgar egentligen, som Erika sa under åkturen; "Man har sett älg flera hundra gånger, men ändå tycker man det är lika häftigt varje gång".
Tydligen så har det även skådats varg här i Rätan, det får bli mitt nästa projekt, att leta reda på den jäveln.

I morgon är det som sagt bullbak som står på schemat, tänkte knalla hem till farmora mi och baka. Sen blir det minsann stora staden med Soph för att se vad utelivet har att bjuda på. Det är så skönt att vara impulsiv. Hoppas bara att det är några trevliga partymänniskor i farten som vill ta sig ett järn med oss. Camilla? Andrej? Gälne galt? Mats Hurtig?

Nåväl, nu ska jag sova så jag orkar med att kliva upp i ottan och försvara min heder i bullbaket.

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se