häng.

Hänger i viva la Divisionsgränd-residenset och gör inte så mycket. Camillen-pillen jobbar och står i, så vad gör jag bäst medans alla andra är upptagna? Jo, röker en joint och inhalerar jäger. Eller nä, det gör jag såklart inte. Jag bloggar och dricker kaffe.
Var en tur på Vattudalsgatan och drack kaffe en tur också i förmiddags, nice. Men det är verkligen något med stadsborna..alla kör med pulverkaffe, whats the thing liksom?
Skulle ha hälsat på Knas också, men han var sjuk den lille stackaren så det blev minsann inget, annars hade det varit intressant att hälsa på han för att gräva djupare i pulver-kaffefrågan.

Nåväl. Camilla har sin tv som datorskärm, så det är ganska stort att sitta här och titta kan jag löve. Ser om möjligt ganska konstigt ut om någon skulle gå förbi utanför och ser mig sitta på golvet med benen i kors och blippa på ett tangentbord utan dator till, haha.

Nu har i allafall Camilla också bokat stuga / lägenhet till Vårforum, och tänka sig, vi hamnade vägg i vägg (troligtvis). Kommer bli ett jävla kalas, det känner jag minsann på mig. Bara ca 5 månader kvar nu, hehe.

Nej nu ska jag sluta med denna bloggorgie och ägna mig åt viktigare göromål. Typ spotify och en tidning eller något.

Solong.

Kommentarer
Postat av: Camillion

haha, ja det kommer bli lajbans! :) ring om du får tråkigt, ganska lugnt henen nu:)

2009-11-14 @ 18:26:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se