jingle bells.

Goder afton, Goder afton, både herre och fru. Jaha, då var det 33 dagar, 23 timmar, 4 minuter och 38 sekunde kvar till dopparedagen då. Och jag har dagen till ära (inte en dag för tidigt om ni frågar mig) laddat hem lite fantastiska julbrushes till photoshop. Eller egentligen är dom inte så fantastiska, dom är helt värdelösa. Fula som stryk och jag nästintill vägrar göra någonting av dom.

Lyssnar även på julmusik, just nu spelas "We wish you a merry christmas" for your information. Det är så underbart när det börjar närma sig jul som sagt, när man får plocka fram ljusstaken till fönstret. Pinsamt nog måste jag medge att jag inte tänker hänga upp några julgardiner iår..för dom hänger kvar sen förra året (dock är det inga tomtar på dom). HA! Bevisligen gillar jag julen så mycket att jag försöker bibehålla julkänslan året om.

Faktumet med gardinerna påminner mig om att jag bott hemma i Rätan i nästan precis ett år nu. Men jag har ju så rara föräldrar som mer än gärna har mig boende här. Lådhoran och hyllbögen, ni vet.

Nej, nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och lägga mig ner på kudden och titta på Svensson Svensson, as usual.

Godnatt på er folkens. Hoppas ni får en underbar natt.


Snyggbild från buan - 07?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se