tjugotre och femti.

Idag är det en sån här dag då jag bara vill sjunga. Nästan skrika ut massa glada bitar och sköna hits. Eller helst av allt smäktande ballader. Nackdelen med att jag vill det är jag också gör det, och det låter fan inte bra alltså. Jag blandar fritt alla ackord, toner och lägen eller vad man säger i sångtermer. En ganska skön blandning kan tyckas, men nej. Sånna här dagar skulle jag kunna betala hela tjugotre och femti för att kunna sjunga klockers.

Jag drömde till och med att jag sjöng i natt. Jag åkte bil med Louise och `Jamtlandstöus` spelades på radion. Vi mindes den gången vi stod på scenen på Rätans skola och sjöng den för en massa folk. Sen brast vi båda ut i skönsång på en kärleksfull volym i bilen.

Nåväl. Nu är det i allafall Suzzie Tapper som ljuder i högtalarna med låten Mirakel. Tycker den är underbart vacker. En annan människa som sjunger fina låtar är Shirley Clamp, men hon är så jävla blåst i övrigt så hon orkar man inte lyssna på för den skull.

Okej, nu ska jag sluta dömma ut Sveriges sångerskor och göra något vettigt istället. Tex åka till biblioteket och lämna tillbaka `Den vita massajen`.

Heders!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se