Tandläkaren.

Yepp. Igår besökte jag tandläkaren. Tyvärr inte för en vanlig rutinkontroll, utan för en operation.
Den trevliga tandläkaren med ryggskott förklarade att det fanns risker med operationen som kunde göra att man tappade känsel i underkäken. Efter sisådär en sekunds diskuterande med mig själv kom jag på att det fick bära eller brista!
Jag förvarnade tandläkaren om att jag alltid har fått extra bedövning eftersom den inte tagit bara med en spruta. Said and done, sög ur landstinget på lite dollars med mina sex bedövningssprutor. hehe. Det var dom värd.
Mindre roligt var det när den gode tandläkaren körde in en skalpell i min mun..och sedan plockade fram en såg..och för att sist men inte minst bryta sönder tanden i tre delar. Behöver jag säga att det ljudet är det värtsa jag har hört?

Nåväl, går nu på flytande tills på tisdag, då jag får ta bort stygnen åh fy satan vad hungrig jag är hela tiden! Dessvärre får jag heller inte anstränga mig.
Okej, det är väl inget problem för dig, tänker ni. MEN, med ansträngning menar visst tandläkaren att jag inte ens får gå lite fort, eller lyfta, eller annan aktivitet som får hjärtat att slå fortare.

Jaja, nu är det gjort och jag har bara 24 tänder kvar.
Tjohej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se