Stök.

Nu har jag varit sådär slarvig med uppdateringen igen. Skämmes tamme fan. Har gjort några timmar uppe på Skalet idag, har bara mött übertrevliga människor. Dock kan man klia sig hårlös i huvet över hur folk från annorstädes parkerar och vandrar..mitt i vägen, som om tror att dom äger hela parkeringen bara för att dom kör en fet bil medans jag kommer med min lill-niss. Nåväl, dagen har ändå varit superbra, fick sälja min första maskin igår, så jävla roligt på första dagen. Speciellt roligt är det när både kursledaren, en kurskamrat och kontorschefen hör av sig och gratulerar / peppar en. Underbart.
Dessutom fick jag en alldeles jättefin kommentar här efter senaste inlägget, blev alldeles glad i hjärtat. Därför är jag glad nu. Och extra glad är jag eftersom Robert kommer snart och vi ska iväg och dema.

Och för att citera mig själv.. `Först inte ett jobb i sikte, och en dag vaknar man upp och har tre`.
Har nämligen gjort några timmar på dagis idag också..

/ Ellinor - hårt arbetande människa..

Kommentarer
Postat av: Sara

Man får gratulera till försäljningen!!!! Syne´s ikväll!

Postat av: Mikaela

Heeeej! jag råkade radera hela min blogg när jag skulle göra en till till lillknutten. Tror du att du skulle kunna hjälpa mig med en schysst bloggsida?? Jag blev så himla nöjd sist.Maila mig så får du alla uppgifter och bilder. Kram [email protected]

2010-01-25 @ 12:52:45
URL: http://pinschernqenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se