Sömnlöshet.

När jag först nämnde det här med sömnlöshet i samband med revyn var det mest ett skämt. Men som vi alla vet så ska man ju absolut inte nämna något..
Vaknade 04.30 inatt av att jag drömt..jag drömde att allt var kaos. Att jag inte hade en endaste susning över hur självaste premiärkvällen skulle funka. Vart skulle jag ställa min byrå? Och framförallt, när skulle jag flytta den samt plocka bort grejerna uppepå den, så Gunnar skulle kunna fotografera den..som han tydligen skulle göra varje kväll. Sinnessjukt.
Vaknade i allafall som sagt 04.30..tänkte igenom kvällen.."Jag vet ju vad jag ska ha på mig för kläder och när jag ska ta på mig dom"..tänkte jag.."men fortfarande kvarstår problemet med byrån"..jag var alltså vid det här laget vaken och förstod inte för mitt liv vad byrån hade med det hela att göra, men fortfarande kunde jag liksom inte släppa att den skulle vara med. Jag höll på att bli fucking tokig på mig själv.

Somnade i allafall om vid ungefär 06.30 och drömde om gröt..07.00 vart jag inringd på jobb. yeeey. Härlig morgon!

Så efter att jag slutat klockan 14, häftat ihop 200 revyprogram (häftigt) och druckit kaffe tog jag mig en välbehövlig powernap.

Nåväl, nu kommer minsann mamma hem. Så nu ska jag dra. tjohej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se