Målinga.

Drog bort till Krisse efter middagen för att dricka en kopp kaffe och måla en smula. Dock kom vi fram till efter lite diskussion att det inte var någon idé att måla.
Därefter började vi orda om vad vi skulle hitta på istället. Spela skjutspel? Spela hockeyspel? Leka med katterna? Bära ved? Spela monopol? (dock utan ett monopolspel). Dock slutade det hela med att vi tog fååården och drog på byn, grannsamverkan mot brott vill vi kalla det. Med alla inbrott som vart i byn de sista dagarna såg vi det inte som mer än rätt att vi drog vårt strå till stacken och for ut för att kika runt på alla obebodda (och bebodda) hus i byn, samtidigt som vi lyssnade på finsk radio. Tyvärr eller tur så såg vi inga bovar..inte ens en misstänkt liten småtjyv.

Blir så förbannade less på människor som inte förstår vad som är mitt och ditt. Vill dom ha en skoter eller en näve med guld kan dom väl fan göra som alla andra, jobba ihop stålar. Men dom IQ-fuckingbefriade stolpskotten snor sakerna istället. Sen sitter dom säkert hemma och skrattar åt dom hederliga människorna som blivit bestulna. Sinnessjukt. Sånna där ska (ursäkta språket) stoppas tillbaka och knullas om tills dess det blir folk av dom. Jag hoppas fan att varenda liten kotte av dessa oärliga jävla fän hamnar i elektriska stolen. För hamnar dom i fängelse har dom det bättre än halva jordens befolkning i allafall, plus att dom inte lär sig ett skit av den läxan. En förbannade ansamling ärkepuckon är vad dom är. Skit också, nu vart jag på dåligt humör!


Kommentarer
Postat av: Mamma Di

Du har så rätt!

2011-02-03 @ 09:29:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se