Halloj.

Hejsan Svejsan på eftermiddagen.
Jag har nyss kommit hem från dagens arbete, på dagis. Trevligt att få komma dit någon gång ibland också. Det har gått überbra med Leon, han var liksom min hang-around en stund på förmiddagen, men sen sket han i mig och lekte med di andra barnen istället. Städade bort julen med allt vad det innebär..med andra ord bytte jag curtains och plockade ner alla tusen förbannade små uppkluddade tomtar som satt här och var.

Städade även the dagis-house innan jag gick, två timmar tog det och jag är nöjd med min prestation. Dock är mina fötter mindre nöjda. Förkastligt att man ska få ont i fossingarna av vanligt hederligt arbete. Dock skyller jag allt på bad shoes.

Om en timme ungefär ska jag traska ner till gärsgårds för att umgås lite med den lille mannen anno 2009. Hans föräldrar har tydligen vissa förehavanden att ta itu med, typ möten och sånt viktigt. Så i skrivandets stund sitter jag egentligen och funderar på vad vi ska hitta på när vi är på tu man hand. Ser man sig bara omkring så finns det massor att göra..vi kan till exempel räkna alla makaronerna i skafferiet, fläta mattfransarna eller varför inte borsta tänderna på katten..vilket blir ett problem eftersom det inte finns någon katt att tillgå. Hmm.

Nej, nu ska jag sluta. Hejdå.



The very little man.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se