Tjenare.

Hej hej.
Ligger i ensamt majestät i min icke så breda säng. Därför är det kanske tur att jag ligger ensam. Fast tråkigt. Fast kanske tur ändå för Björn, för jag är nämligen flotthög tretusen idag. Måste påminna mig själv om att tvaga min lekamen då och då. Typ imorgon vore perfekt.

Om ni undrar vad jag och min gode lille Leon gjorde under kvällen så badade vi..ellerja, han badade, men jag vart blöt, sen ritade vi en smula, kollade på Musses klubbhus, kockade välling, borstade tänder, letade napp, hittade ingen napp..skrev förtvivlat sms till modern..kokade nya nappar..städade ur skafferiet och slutligen satt och filosoferade under köksbordet. Vi har ganska kul ihop ändå jag och den lille.
Modern till det lilla barnet blev glatt överraskad (vill jag tro) över rensningen i skafferiet, så glad att hon bjöd mig stanna på ett avsnitt "Tre kronor". Och je löver, kläderna de hade i 90-tals serierna är to die for. Förstår inte riktigt varför ingen klär sig i konstigt rutiga västar med milsvida axelvaddar nu för tiden. hmm.

Näpp, nu ska jag nog ta och göra någon nytta. Typ kolla på Vänner..

Godnatt.

Kommentarer
Postat av: (Atis) gammla aroma tech :)

Du kan ta julius oxå vet jag hehe :)

Kan komma förbi med han så kan du bada den token oxå. Nu är man pappa ledig till sista april.

2011-01-14 @ 09:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se