Fondeer.

Jag började fundera lite nu på eftermiddagen varför jag är så jäkla kass på matte som jag är. Nåja, mycket är väl endast ren tröghet, men man tycker ju att rätt hjälp under skoltiden borde ha funkat lite i allafall, men tydligen inte..eller så fick man helt enkelt inte rätt hjälp..

Min mattelärare i grundskolan blev förbannad om man inte fattade ett tal även fast hon förklarade, kan fortfarande höra hennes röst inne i huvudet när hon skriker: "TÄNK MED NJUREN!!"..för det skrek hon när man inte fattade.

Första matteläraren på gymnasiet luktade inte gott, också var hon alltid värsta sliskig, man ville liksom inte ha hjälp av henne. Dessutom sa hon till mig att jag hade damp. Härlig lärare.

Min andra mattelärare på gymnasiet brydde sig bara om dom som var duktig på matte. Jag bad i princip varenda lektion om att få extrahjälp av hjälpläraren (som några andra i klassen fick)..och när jag inte fick någon hjälp pratade jag flera gånger med min mentor om saken, men det hände ingenting.
Matteläraren ogillade mig helt enkelt. Jag hade nämligen samma lärare i idrott..och jag fick IG i båda ämnena. Tack för den liksom. Samma sak på idrotten så var det bara dom som var duktig på fucking alla sporter som var bra. När jag skulle lämna in min uppgift i idrott (vi skulle mäta pulsen eller nåt sånt) ville hon inte ens ha den. Jag bara: "Du får min uppgift i morgon" och hon bara kollade på mig som om jag var dum i hövve och gick därifrån utan att säga något.

Inte för att ställa ut mig själv som nåt offer eller så, har ju klarat mig rätt bra ändå, hehe. Men det är fan inte konstigt att man är så bortkommen i matematikens värld som man är.

Tjohopp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se