Heeeelg!

Nu är det helg. Dock kommer stora delar av den gå till att plugga ändå. Har en diger hög med böcker som ska plöjas. Roligt, men ack så drygt med alla dessa teorier som gamla filosofer har hittat på, det är ju inte ens konkret fakta, så jag förstår egentligen inte varför vi ska läsa det.

Tog i allafall en paus i läsningen nu för att dricka lite te. Citronmeliss-te från alpnaering. Svingott, och dessutom verkar det rogivande och lugnande. Perfekt i dessa hårda läsartiden, haha!
Börjar bli en smula hungrig också, man kanske skulle ha rört ihop sig något att förtära innan det är dags för födelsedagsmiddag?!

Annars är det så att min syster fyller år idag. 27 år faktiskt. Jag trodde det var 28, men ack så gammal var hon inte..än. Henne är det enkelt att finna present till eftersom jag vet vad hon gillar och inte gillar.
I morgon fyller min käre far år, han är det värre att handla present till..han är sannerligen en man som har allt! Men nu tror jag faktiskt att jag har kommit på en mycket perfekt present som han aldrig kan räkna ut..dock kommer han inte kunna få den i morgon, utan närmast om en vecka.

Nä, nu ska jag förkovra mig i omvårdnadens omsorgstradition och hälsoorientering en stund. Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se