Motivation.

Motivationen är inte förstklassig idag kan jag lova, den är inte ens uppe på ett..om man räknar på en skala mellan, låt säga, ett och tretusenetthundrafyrtiotvå. Försöker få någon förståelse i de olika frågorna som är kring rapporten, men det känns rätt lönlöst att ens fundera när man inte förstår vad det är man ska leta efter. Och skriver man och frågar lärarna om råd, får man först vänta något år på svar och när man tillslut får ett så skriver dom: "Läs i litteraturen". Så jäkla hjälpsamma är dom.
Helgen har annars varit fin, spenderade lördagen uppe på gokartbanan tillsammans med Björn, vi städade, fejade och väntade på folk som ville köra..men det blåste nog för mycket, för ingen kom. Då packade vi ihop och drog till Rätan på pubquiz, ett halvstarkt lag som kom på andraplats. Det vinnande laget bestod av mamma, pappa, Empan och Kajsa. Härligt att dom drar in mer vinstpengar så vi kan ställa till med världens kalas till slut, hehe.
Igår vart det bara slöing mest hela dagen, sov en stund i soffan och kollade sedan på filmen `Real steel`, rätt bra faktiskt.
Och idag känns det som sagt kasst i huvve, vi kom överens om att vi åtminstone skulle skriva 500 ord idag, eventuellt har vi väl snart gjort det i allafall, eller ja, det är Sara som bidragit med dem, medan jag har suttit och sett ut som en fågelholk utan att fatta ett enda dugg. Och blåser gör det ute också, tänk om det i allafall kunde vara lite sol över nejden.
Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se