Neurologi.

Försöker plugga..eller försöker och försöker, jag har pluggat..fyra timmar idag än så länge. Jag har förvånansvärt bra diciplin på mig själv, det trodde jag aldrig!
Har gjort upp ett schema med vad jag ska klara av varje dag..har långt ifrån fyllt alla dagar fram till tentan så det finns tomma dagar att repetera på..det kanske är det som gör att det känns så bra och att jag har den självdiciplinen jag har i nuläget. Dessutom ligger jag redan före i mitt schema och har lärt mig mycket mer än jag trodde redan, det känns väldigt bra..då får man minsann unna sig någonting. Igår unnade jag mig en semla på Strandbergs café, idag tänkte jag unna mig en kopp kaffe här hemma.
Låter som att jag aldrig kokar kaffe här hemma, men det gör jag, dock väldigt sällan..jag älskar kaffe men är lite för lat för att styra upp det så när jag väl dricker kaffe här så är jag förnöjsam i flera timmar efteråt.
Jag är även väldigt sugen på att ta hit mina snirkliga kaffekoppar som jag köpte på loppis i somras för tio kronor stycket (om jag inte minns fel), de måste invigas och kaffet är ju såklart godast i små skira tantkoppar med rosor eller dylikt på. Det är så kaffe skall njutas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se