varför varför varför?

Det finns endel saker i denna stora värld som jag helt enkelt inte förstår mig på..ska vi klara upp det här och nu eller? Ni kanske har några smarta svar på mina funderingar..

  1. Varför stannar alltid människor på dom trängsta ställena på stan så man nästan måste slå ner dom för att komma förbi? Eller så går dom okristligt sakta framför fötterna på en. Drygt.
  2. Varför måste vissa människor ha sjuttioelva kuddar i sängen, när det räcker med en? Det är så förbannat jobbigt att bädda rent.
  3. Vad är egentligen grejen med dom där strumporna man ska ha nowdays, som sticker upp lite ovanför stövelkanten (jo, jag har också sånna), men vad är grejen liksom? Det är ju nästan bara snyggt när stövlarna är på.
  4. När folk pratar om nördar eller ska klä ut sig till en nörd (såg bild nyss), tar dom alltid på sig glasögon. Varför? Det är fint med glasögon och fan inte nördigt.
  5. Varför ska jag alltid råka på att träffa folk jag känner när jag absolut inte är på prathumör? Och när jag är det träffar jag ingen! (Syftar inte på dig Camilla, haha).
  6. När man träffar gamla kompisar (oftast i fyllan och villan) säger man nästan alltid: "men gud, vi måste hitta på något snart" fast man egentligen inte vill.
  7. När man träffar folk på stan man inte träffar så ofta frågar man "Hur är det med dig då?". Varför? Varken jag eller den andra personen bryr sig ändå.
Nåväl, kom inte på så många mer såhär i skrivandets stund. Men det finns egentligen sjukt mycket sånt där som man kommer på, men när det ska skrivas ner för eftervärlden minns man inte ett skit. skitapa säger vi om det. skitapa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se